Logo Beerstra installatietechniek
Beerstra installatietechniek

Miedwei 74 - 9283 XZ Surhuizum
info@beerstra.nl - 06 21 14 11 99

Beerstra installatietechniek, Voor al uw milieubewuste keuzes.

Zonneboiler systemen

Beerstra Installatietechniek is een voorstander van de grotere zonneboiler systemen, het liefst in combinatie met andere duurzame verwarmingsbronnen. Sonnenkraft heeft deze systemen. Daardoor kunnen wij een grotere bijdrage aan de warmtevoorziening leveren dan de meeste andere systemen in Nederland.

Download hier onze folder (.pdf)
Download hier onze folder van de SKR500 (.pdf)

Beerstra Installatietechniek kan de optimale zonne- installatie voor u berekenen. Afhankelijk van de stand van Uw huis, de helling van het dak en Uw warmwater behoefte, of mogelijke aanvulling op Uw verwarming, wij kunnen het exact berekenen.

Door een Sonnenkraft zonneboiler systeem in de hypotheeksom op te nemen zal de rentelast toenemen met het bedrag van de investering, minus de 1% lagere rente over maximaal €100.000,-- gedurende 10 jaar (klimaat hypotheek bijvoorbeeld van de Rabobank) minus het verminderde energieverbruik en minus de eventuele subsidie.

De maand woonlasten zullen aanmerkelijk minder zijn als U geïnvesteerd heeft in een Sonnenkraft zonne-boiler systeem. Met de toename van de energie prijzen van gas en elektra zal Uw voordeel alleen maar groter worden.

COMPACT-Warmwatersysteem zijn er in opslag capaciteiten van 160 Ltr. tot 500 Ltr. Het COMPACT-systeem van Sonnenkraft verbeterd zowel het vermogen en het gebruik. Dit systeem is eenvoudig de beste instap, om de kracht van de zon zo goed mogelijk te benutten.

COMFORT-Zonneverwarmingsysteem zijn er in opslag capaciteiten van 350 Ltr. tot 1000 Ltr.

Het COMFORT-systeem van Sonnenkraft is de optimale oplossing voor iedereen, die een hoge capaciteit en een compacte Zonnecollector-installatie voor ondersteuning van de verwarming wenst.

COMFORT plus-Zonneverwarmingsysteem zijn er in opslag capaciteiten van 800 ltr. tot 2000 ltr. Het Comfort plus-systeem van Sonnenkraft is optimaliseerd capaciteit en verbruik en is daarme de ideale oplossing voor iedereen, voor wie het beste nog niet goed genoeg is.

Nog grotere installaties dan aangegeven in onze folders zijn op aanvraag mogelijk.

Beerstra.nl © 2013 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contact | Design by YB