Logo Beerstra installatietechniek
Beerstra installatietechniek

Miedwei 74 - 9283 XZ Surhuizum
info@beerstra.nl - 06 21 14 11 99

Beerstra installatietechniek, Voor al uw milieubewuste keuzes.

Koel- en Vriesinstallaties.

De eisen die gesteld worden aan de koeling en isolatie van koel- en vriesinstallaties worden steeds hoger. Een hoogwaardige koeling draagt dan ook bij aan de kwaliteit van het gekoelde product.

 

 

 

Beerstra Installatietechniek heeft de beschikking over een grote keuze koel- en vriescellen en meubelen, die voor verschillende doeleinden geschikt zijn en koelen tot 0 graden, terwijl de vriescellen tot – 28 graden gaan.Door middel van een professionele aanpak wordt er een koel installatie op maat ontwikkeld. Het ontwerp begint met een bezichtiging en gesprek over de wensen en behoeften van de klant om tot een bevredigend resultaat te komen en eventuele obstakels uit te sluiten. Het materiaalgebruik is tevens een belangrijk aspect bij het bouwen van een koel- of vriescel voor zowel de cel zelf als voor de inrichting.Zeker in de levensmiddelensector is dit van groot belang, omdat de eisen van de producten en diens omstandigheden hier hoog zijn.

De toepassingen zijn dan ook divers; slagers, groentewinkels, bakkers, supermarkten, maar ook industriële bedrijven, fruitbedrijven, vleesverwerkers en slachthuizen. Kwaliteit is van groot belang, zeker bij het koelen en bewaren van voedsel.

Uiteraard is ons bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals het toepassen van de volgende duurzame technieken zoals; Heetgasontdooiing. WarmteTerugWinning. het toepassen van Frequentieregelaars.

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een passende maatwerk installatie.

Beerstra.nl © 2013 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contact | Design by YB