Logo Beerstra installatietechniek
Beerstra installatietechniek

Miedwei 74 - 9283 XZ Surhuizum
info@beerstra.nl - 06 21 14 11 99

Beerstra installatietechniek, Voor al uw milieubewuste keuzes.

Disclaimer

De informatie op, en overige inhoud op de website van Beerstra installatietechniek, wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door Beerstra installatietechniek op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst. Beerstra installatietechniek besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de Beerstra installatietechniek website kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

Beerstra installatietechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar de op de Beerstra installatietechniek website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de Beerstra installatietechniek website beschikbare informatie.

Beerstra.nl © 2013 - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contact | Design by YB